top of page

 

Zoals in de optische collectie staat Calvin Klein voor stevigheid in combinatie met een elegant, hedendaags design.

Calvin Klein

Calvin Klein zonnebril

De essentie van het merk Banana Moon is die kleurrijke, trendy en vrouwelijke kant die een vleugje zonneschijn en sexiness behoudt. De collecties zijn kleurrijk, chique, trendy of casual, maar altijd met veel originaliteit en vrouwelijkheid. Ze bieden een ruime keuze aan vormen en materialen (acetaten, roestvrij staal, gecombineerd) in exclusieve kleuren en bieden vele afwerkingsdetails. 98% van het zonnebrillenaanbod wordt geleverd met gepolariseerde lenzen.

Banana Moon

Banana Moon zonnebril
Lacoste zonnebril

Lacoste is hipper dan ooit! Dat bewijzen ze al te graag met hun nieuwe zonnecollectie. Hierbij combineren ze de al langer gekende huisstijl met moderne kleuren en vormen. Dat alles, in combinatie met trendy ogende glazen, zorgt ervoor dat je met hun zonnecollectie de zomer door straalt!

Lacoste

bgImage

Prachtige, budgetvriendelijke zonnebrillen met een hedendaags design en verbluffende kwaliteit. Dat alles is waar de collectie van Morel Azur voor staat. Met deze Franse top collectie zit je goed voor de zomer!

Morel Azur

Morel Azur zonnebril
Morel x Nathalie Blanc zonnebril

Deze brillen zijn het resultaat van een mooie samenwerking tussen de inmiddels gekende brillenfabrikant Morel en de Parijse designster Nathalie Blanc. Beide zijn ze gevestigde waarden in de optiek wereld. De collectie is limited edition en wordt exclusief verdeeld.

Morel x Nathalie Blanc

Het couture merk Natan straalt pure pracht en elegantie uit. De ontwerpers maken vooral gebruik van magnifieke, handgemaakte cellulloïde platen, in combinatie met schitterend afgewerkte dégradé glazen.

Natan

Natan zonnebril
Evil Eye sportzonnebril

 

Innovatie, technologie, compromisloze kwaliteit en perfecte harmonie tussen ontwerp, materiaal en zicht: dat is waar evil eye voor staat. Zie het verschil met dit topproduct dat is gebouwd om jouw sportprestaties te verbeteren, zelfs onder de moeilijkste en meest veeleisende omstandigheden.

 

Meer info vindt u hier.

Evil eye

Porsche staat voor unieke en zeer herkenbare ontwerpen, ongeëvenaarde kwaliteit, snelheid en elegantie. Voor de Porsche Design Collectie geldt hetzelfde. Bovendien maken ze gebruik van hoogwaardig titanium, in combinatie met de beste contrastverhogende glazen. U kunt erop rekenen dat wij altijd een mooie selectie monturen en zonnebrillen in huis hebben.

Porsche Design

Porsche Design zonnebril

Serengeti staat vooral bekend om de kwaliteit van hun zonneglazen. Ze behoren namelijk tot 's werelds beste zonneglazen. Ze bieden een uitzonderlijk hoog contrast, geven kleuren weer zoals je ze nog nooit hebt ervaren en halen alle schitteringen van water weg door hun geweldige polarisatie. Deze superieure minerale en kunststof glazen vormen in combinatie met hun strakke en duurzame monturen, 's werelds meest geavanceerde zonnebrillen.​

Serengeti

Serengeti zonnebril

Kom alle collecties in de winkel bekijken

Dit was enkel maar een greep uit ons assortiment... We hebben daarnaast ook een grote collectie kinderbrillen. Benieuwd wat we nog voor jou in petto hebben? Neem dan gerust contact met ons op of spring eens binnen. Hartelijk welkom!

bottom of page