top of page

Lichtbronnen

Hulp voor slechtzienden begint bij de juiste keuze van lichtbronnen. Hierdoor vinden wij het ook zeer belangrijk dat u over de juiste lichtbron beschikt. Zo bestaan er lampen met warm (2700°K) en koud (6500°K) licht. Bij ons in de winkel vindt u verschillende modellen lampen, zodat u zelf uw favoriete systeem kan uitkiezen.

Lichtbron
Handloep

Handloepen

Bent u opzoek naar de handloep die de perfecte vergroting voor u biedt? Kom dan gerust eens langs! Bij ons kan u namelijk in alle rust de verschillende vergrotingen uitproberen. Bovendien maakt onze parking naast de deur het nog makkelijker voor mensen die moeilijker te been zijn.

bgImage

Elektronische loepen

Ook voor elektronische loepen bent u bij ons aan het juiste adres. Hiermee kan u zelf de vergroting bepalen, contrastverhogende filters toepassen en zelfs foto's maken. De toestellen worden in handige formaten gemaakt, zodat ze makkelijk mee te nemen zijn.

Elektronische loep
Verrekijker Eschenbach

Verrekijkers

Bent u als natuurliefhebber opzoek naar een mooie en betaalbare verrekijker? Dan zijn de verrekijkers van Eschenbach zeker iets voor u! Door hun mooie vergroting en praktische afwerking vormen ze het ideale gezelschap voor een dagje vogels spotten in de natuur. Ook voor operakijkers bent u bij ons aan het juiste adres.

bottom of page