top of page

Hoe gaan wij te werk?

 

Als je besloten hebt bij ons een vrijblijvend hoortoestel te proberen, zullen wij jou uitnodigen om langs de oorarts te gaan. Hierdoor verkrijg je een voorschrift waardoor je later, bij besluit van het houden van het (de) hoortoestel(len), terug zal krijgen van het RIZIV. Daarna zullen wij aan de hand van afgenomen tests de verschillende soorten hoorapparaten met hun bijhorende tarieven met jou bespreken. Nadat je een (voorlopige) keuze hebt gemaakt, mag je de hoorapparaten gedurende een comfortabele tijd proberen. In tussentijd volgen wij de resultaten op en passen bij indien nodig.

Starkey Evolv AI
Signia hoorapparaat

Onafhankelijk

Als onafhankelijk hoorexpert zijn wij niet gebonden aan 1 specifiek merk. Hierdoor kunnen wij jou merken zoals Starkey, Signia en Widex aanbieden. Dit zorgt voor nog meer keuze in de zoektocht naar het de perfecte hooroplossing voor jou. Bovendien werken wij ook niet met externe audiologen, zodat je ten allen tijde bij ons terecht kan. Voor de praktijk vragen wij wel op voorhand een afspraak te maken om wachttijden te beperken. Dit kan steeds op het nummer 053805454 of via info@optiekvanlierde.be

bgImage
Starkey Evolv AI functies

De hoor revolutie begint bij Starkey

Evolv AI-hoortoestellen bieden ons meest uitzonderlijke Starkey-geluid tot nu toe. Met tot 55 miljoen gepersonaliseerde aanpassingen per uur is Evolv AI vakkundig ontworpen om automatisch realistische en authentieke geluidskwaliteit te leveren in elke luisteromgeving, inclusief auto's en andere voertuigen, zodat u kunt horen en van het leven kunt genieten.

Hou zelf de controle

Door een handige feature die ingebouwd is in de app, kan je zelf makkelijk de hoortoestellen controleren op storingen. Dit geeft jou de mogelijkheid de technische staat van jouw hoortoestellen overal ter wereld te controleren en indien nodig eenvoudig te verhelpen.

Starkey Evolv AI met Thrive app

Veel meer dan alleen horen

Het Starkey Evolv™ AI platform biedt veel meer dan alleen een superieure geluidskwaliteit. Door kunstmatige intelligentie te combineren met een intuïtieve applicatie ontstaan er ontzettend veel mogelijkheden. Zo kunnen de hoortoestellen een val detecteren en indien nodig familie of hulpdiensten verwittigen. Ook het live vertalen van meer dan 27 talen is mogelijk. Dit alles is mogelijk in combinatie met de nieuwste generatie oplaadbare toestellen. De snellaadfunctie creëert 3,5 uur batterijduur in slechts 7 minuten opladen! Starkey voorziet bovendien 5 jaar garantie op het hele toestel (inclusief batterij). Oplaadstations en accessoires zoals de tafelmicrofoon genieten van 2 jaar fabrieksgarantie.bgImage

Mis niets meer van het leven

Starkey accessoires

Buiten hoortoestellen richt Starkey zich ook tot de accessoires rondom de hoortoestellen die beter horen en verstaan als gevolg hebben. Eén van die accessoires is de tafel microfoon. Dit is een licht en compact toestel die makkelijk te verbinden is met  de hoortoestellen. De tafelmicrofoon helpt het spraakverstaan in moeilijk situaties zoals op restaurant of in groep spectaculair te verbeteren. Ook de accessoires van Starkey beschikken over 5 jaar fabrieksgarantie.

Starkey accessoires
Starkey oplaadbare hoortoestellen

Wereldprimeur

Starkey kwam onlangs met een wereldprimeur! Het eerste oplaadbare in het oor toestel die gebruik maakt van kunstmatige intelligentie. Met slechts een subtiele tik op het oor analyseert het toestel de actuele luistersituatie en past zich hieraan aan, zodat je steeds kan genieten van het best mogelijke geluid in elke situatie.

Starkey komt binnenkort met temperatuur en hartslagmeting in het oor. Stay tuned!

'The best is yet to come'

Starkey Genesis hoortoestel
bottom of page