top of page
Bellinger

 

Bellinger is een Deens designmerk dat zich vooral focust op kwaliteit en afwerking. Zo zijn hun brillen altijd tot in de kleinste details verzorgd. Door gebruik te maken van titanium creëren ze monturen die niet alleen stijlvol en chique zijn, maar ook ultra licht en 100% anti-allergisch.

Bellinger

Binôche is een topmerk dat ontworpen wordt in België. De ontwerpers spelen met kleur en design, waardoor een heel uniek concept ontstaat. Bovendien zijn de monturen handmade in Frankrijk of Italië.

Binôche

Binôche
bgImage
Lamarca

De brillen van Lamarca worden met de hand gemaakt in Italië. Door elegante ontwerpen te combineren met speelse kleuraccenten ontstaat er een jong en elegant design, waardoor jij elke dag opnieuw straalt!

Lamarca

Ben je op zoek naar een merkmontuur maar heb je geen zin om aan kwaliteit in te boeten? Dan is de collectie van Calvin Klein ideaal voor jou! Het merk vormt de perfecte mix tussen modern en retro.

Calvin Klein

Calvin Klein
bgImage

Liu Jo staat voor jonge, trendy én budgetvriendelijke monturen. De hippe, stijlvolle vormen worden vaak met oog voor detail afgewerkt. Ideaal dus voor wie de laatste trends wil volgen!

Liu Jo

Liu Jo
Marius Morel 1880

De collectie van Marius Morel 1880 bevat authentieke (retro) monturen die in een modern jasje gestopt zijn. Dat zorgt niet alleen voor een unieke look, het zorgt er ook voor dat de monturen met de nieuwste technologieën gemaakt worden.

Marius Morel 1880

Blackfin titanium brillen staan synoniem voor vakmanschap en stijl, handgemaakt in het hart van Italië. Elk montuur belichaamt de perfecte combinatie van innovatief ontwerp en hoogwaardig materiaal, met het duurzame en lichte titanium als kern. Met oog voor detail en passie vervaardigt het Italiaanse ambachtelijke team deze brillen, waardoor elke Blackfin een uniek kunstwerk is dat elegantie en comfort moeiteloos combineert. 

 

Blackfin

BF1054 - col. 1654 front.png
Morel by Jean Nouvel

Deze exclusieve collectie is een unieke samenwerking tussen de wereldberoemde architect Jean Nouvel en de Franse brillenfabrikant Morel. Samen creëerden ze een prachtige collectie op basis van sterke, strakke ontwerpen en eeuwenoud Frans vakmanschap.

Morel par Jean Nouvel

Natan is het couture merk dat gecreëerd is door dezelfde ontwerpers als Binôche. De focus ligt hierbij op de exclusieve, modebewuste vrouw die van luxe en kwaliteit houdt. Het assortiment wordt ontworpen in Antwerpen en is handmade in Frankrijk & Italië.

Natan

Natan

Voor strakke, tijdloze, stijlvolle en sportieve monturen moet je bij Porsche design zijn. Het prachtige titanium dat gebruikt wordt, is afkomstig uit de beste Japanse fabrieken. De tijdloze acetaat is dan weer afkomstig van Italië. Haal je innerlijke Patrick Dempsey naar boven met de nieuwe collectie! 

Porsche design

Porsche Design met Patrick Dempsey
bgImage

Wanneer hoge kwaliteitsmaterialen gecombineerd worden met minutieuze technologie, bereik je nieuwe hoogten. Met een coating dat haar kleur vasthoudt en een design dat zijn vorm dankt aan jarenlange ervaring en kennis, zal je ervaren hoe de werkelijkheid zich naar jouw ervaring buigt.  Sealed is een exclusieve collectie dat ontworpen is in Antwerpen en volledig met de hand gemaakt wordt in Frankrijk.

Sealed

Sealed
Vinyl factory

Vinyl Factory richt zich zowel naar kinderen als volwassenen. Zoals je uit de naam kan afleiden, is het merk geïnspireerd op de muziekindustrie uit de jaren 80. Dat is zichtbaar in bijvoorbeeld de veertips die kleine gitaren afbeelden. Het is een hippe, trendy collectie die een breed publiek aanspreekt, uitgevoerd in degelijk materiaal.

Vinyl Factory

Ben je op zoek naar een mooi klassiek en traditioneel montuur? Of ben je toch meer fan van een stijlvol design zonder dat je het gewicht van je bril voelt? Dan is Silhouette het merk dat je nodig hebt! 'You'll never want to wear anything else again.'

Silhouette

Silhouette

Kom alle collecties in de winkel bekijken

Dit was enkel maar een greep uit ons assortiment... We hebben daarnaast ook een grote collectie kinderbrillen. Ook voor sportbrillen kan je bij ons terecht. Benieuwd wat we nog voor jou in petto hebben? Neem dan gerust contact met ons op of spring eens binnen. Hartelijk welkom!

bottom of page